Contact

Indien u meer wenst te weten over onze networking services, of voor een offerte op maat, aarzel niet om ons te contacteren.

Contact

  
 Testimonial

"EZ-networking blijkt steeds weer een sterke partner op gebied van consultancy. Het is handig om als KMO te kunnen samenwerken met EZ-networking, die blijkt over de nodige know-how, flexibiliteit en professionaliteit te beschikken. EZ-Networking beschikt over voldoende inlevingsvermogen om daadwerkelijk problemen te voorkomen eerder dan ze te moeten oplossen. Wij durven EZ-networking aan iedereen aanraden."

H. Leyssens, ICT manager Epacar nv. Papiergroothandel.

"Eind 2008 sloot VVJ, de Vereniging voor Vlaamse Jeugddiensten en Jeugdconsulenten een onderhoudscontract af met EZ Networking voor hun IT-luik. Wij zijn als VVJ meer dan tevreden over zowel de diensten als de producten van EZ Networking en tegen een betaalbare prijs. Daarenboven is EZ Networking meer dan flexibel te noemen waardoor onder andere problemen snel en adequaat worden opgelost."

K. Depreitere, projectmedewerker VVJ vzw. Koepelorganisatie.

  
 Networking Networking
Networking - server racks
  
 Services

IT Administration

Design, implementatie en het onderhouden van uw Windows infrastructuur. Van 10 tot 100+ nodes. Continuïteit, schaalbaarheid, veiligheid, beheerbaarheid en prijs/kwaliteit zijn hierbij sleutelbegrippen. het gebruik van 'Best-Breed' hard en software speelt hier een grote rol in.

IT Consultancy

Als een uitbreiding van uw huidig IT departement kan u deze ontlasten door projecten door ons te laten uitvoeren. Hetzij een uitbreiding van uw huidige resources, migratie van services zoals Microsoft Exchange, Sharepoint of Active Directory Services of het installeren van nieuwe infrastructuur.

  

Network Survey

Had u graag een onafhankelijke opinie gehad? Hoe veilig is uw netwerk? Zit het ontwerp wel goed? Zitten er gaten in de beveiliging waardoor ongeauthoriseerd toegang kan verleend worden? Kan je, en vooral hoe snel, een server backup terugzetten of een gecrashte server heropbouwen? Van desktop tot server, firewall tot bekabeling, we testen, rapporteren en maken aanbevelingen voor potentiele of eminente problemen.

Remote support

Snelle interventie nodig? Aarzel niet ons te contacteren. Wij verlenen support van op afstand. Geen fileproblemen voor ons, en u kan snel terug aan het werk.